21:00
  • Radio Online

Orhei.net

Portalul web al Raionului Orhei

Bine aţi venit oaspete • Înregistrare • Logare  •  Trimite o ştire
Joi, 19.4.2018
Principala » 2015 » Ianuarie » 4 » Atenţie şoferi: operaţiunea "Revelion sigur" continuă.
Atenţie şoferi: operaţiunea "Revelion sigur" continuă.
Foto: igp.md

În contextul desfășurării operațiunilor complexe „Revelion Sigur”,  angajații Inspectoratului Naţional de Patrulare au fost la datorie în serviciul comunităţii pentru asigurarea ordinii publice și monitorizarea situației în traficul rutier.

Într-un comunicat de presă al INP se arată că numai în primele 72 de ore ale  anului 2015, de către inspectorii de patrulare au fost documentaţi :
- 24 de şoferi pentru conducerea automobilului  în stare de ebrietate;
- 874 de şoferi pentru depășirea limitei stabilite de viteză;
- 202 pietoni pentru trecerea neregulamentară a străzii;
- 38 de conducători auto  pentru ignorarea culorii roşii a semaforului.

Menționăm, că polițiștii de patrulare se vor afla şi în continuare la datorie pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, asigurarea securităţii circulaţiei rutiere, patrularea locurilor publice şi de agrement. Aceste acțiuni au drept scop, sporirea gradului de siguranţă în societate pentru ca cetăţenii să se bucure din plin de sărbătorile de iarnă, iar cei care încalcă ordinea publică să fie traşi la răspundere în strictă conformitate cu legislaţia Republicii Moldova.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare recomandă celor aflaţi la volan să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, să nu urce la volan dacă au consumat alcool şi să sporească atenţia atunci când circulă în coloană sau vizibilitatea este redusă. De asemenea, îndeamnăm cetățenii să manifeste un comportament adecvat și să respecte întocmai cerințele legitime ale polițiștilor.

Categorie: Auto | Vizualizări: 775 | Adăugat:04.Ian.2015, 16:30 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Intră în cont