17:40
  • Radio Online

Orhei.net

Portalul web al Raionului Orhei

Bine aţi venit oaspete • Înregistrare • Logare  •  Trimite o ştire
Vineri, 23.6.2017
Principala » 2014 » Decembrie » 26 » După ce a fost violată acum o săptămînă, continue să fie ameninţată.
După ce a fost violată acum o săptămînă, continue să fie ameninţată.
Sursa Foto: protv.md

O adolescentă din Orhei care acum o saptamînă a fost violată de catre un individ, se teme pentru viaţa ei. Aceasta spune că este terorizată şi ameninţată de către oameni necunoscuţi trimişi de agresor. Poliţia suţine că a reţinut doi suspecţi fară a preciza însă despre cine este vorba.

Tînara de 17 ani povesteşte că vinerea trecută a mers cu o prietena în vîrstă de 21 de ani în ospeţie la un băiat. Nimic nu parea a fi dubios pînă cînd au mai venit doi baieţi. Atunci, aceştia le-au încuiat pe fete in casă şi le-au luat telefoanele. La un moment dat prietena tinerei a dispărut iar ea a rămas singură cu cei trei. Unul dintre ei ar fi tîrat-o în altă cameră unde a violat-o.

Pe urmă, fata a reuşit sa fugă, şi-a sunat iubitul de la Moscova, care a alertat-o pe mama acesteia. Femeia spune ca a găsit-o ratacind singură pe străzi dezbracată şi plină de sînge.

Mama fetei spune că s-a întalnit la poliţie cu tînarul de 21 de ani, care i-ar fi violat fiica. Acesta ia spus că fata singură la provocat să intreţină relatii sexuale. Expertiza medico-legală insă a stabilit că adolescenta  într-adevăr a fost violată, fapt confirmat şi de poliţie.

Eugeniu Borş, Şef SECŢIE IP ORHEI: “Au fost reţinute două persoane. Merge urmarirea penală.”
 Mama fetei se teme ca violatorul va scăpa basma curată mai ales după ameninţările pe care le-ar fi primit în ultima perioadă.

Femeia spune ca va merge pînă în pînzele albe pentru a-l pedepsi pe vinovat. Cel care a violat-o pe tînară riscă 12 ani de închisoare.

Video:


Sursa: protv.md
Categorie: Stiri din Regiune | Vizualizări: 928 | Adăugat:26.Dec.2014, 22:46 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Intră în cont