12:35
  • Radio Online

Orhei.net

Portalul web al Raionului Orhei

Bine aţi venit oaspete • Înregistrare • Logare  •  Trimite o ştire
Luni, 26.6.2017
Principala » 2015 » Septembrie » 8 » Șocant! Un bărbat din Ciocâlteni a fost lovit de o mașină iar mai apoi ars de viu.
Șocant! Un bărbat din Ciocâlteni a fost lovit de o mașină iar mai apoi ars de viu.
Poză simbol

 Un biciclist în vârstă de 53 de ani a fost lovit de o mașină de model BMW, în localitatea Ciocâlteni, raionul Orhei. Mai târziu, corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit carbonizat în portbagajul mașinii, care a fost incendiată la marginea localității Morozeni.

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în jurul orei 17.00, pe traseul dintre localitățile Ciocâlteni și Clișova. Informația a fost confirmată pentru Realitatea.md de către ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, Diana Fetco.

Potrivit sursei, un locuitor al satului Ciocâlteni a observat cum bărbatul se deplasa cu bicicleta și la un moment dat, a fost lovit de mașină. În urma impactului, biciclistul s-a ridicat în picioare și a încercat să fugă, însă din automobil au coborât trei indivizi, care i-au aplicat mai multe lovituri și l-au urcat în mașină, după care au dispărut.

Martorul a alertat imediat primarul localității, care la rândul său, a chemat de urgență poliția, dar și pompierii, întrucât la marginea localității Morozeni s-ar fi observat un nor de fum puternic. Se presupune că anume acolo indivizii au incendiat intenționat automobilul și au dat bir cu fugiții. Ajunși la fața locului, oamenii legii au depistat corpul neînsuflețit al biciclistului în portbagajul mașinii.

Potrivit informațiilor operative ale poliției, BMW-ul aparține unui bărbat originar din mun. Chișinău. Toți cei trei indivizi care se aflau în mașină au fost anunțați în căutare.

Suspecții au fost reținuți în mai puțin de două ore. Aceștia s-au dovedit a fi doi frați, locuitori ai satului Ciocâlteni, consăteni ai victimei.

Cei doi bărbați și-au recunoscut vina. Aceștia erau în relaţii de conflict cu victima în ultimii ani. Polițiștii au documentat mai multe plângeri depuse reciproc, ambilor fiindu-le întocmite mai multe procese contravenţionale.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Bănuiţii sunt reţinuţi pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 12 la 20 de ani de închisoare sau detențiune pe viață.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul.

 

Categorie: Stiri din Regiune | Vizualizări: 740 | Adăugat:08.Sep.2015, 12:33 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Intră în cont