12:23
  • Radio Online

Orhei.net

Portalul web al Raionului Orhei

Bine aţi venit oaspete • Înregistrare • Logare  •  Trimite o ştire
Luni, 26.6.2017
Principala » 2015 » Februarie » 17 » Trei copii din Orhei sunt bătuţi cu cruzime de propria mamă (VIDEO)
Trei copii din Orhei sunt bătuţi cu cruzime de propria mamă (VIDEO)

Trei copii de 11, şapte şi trei ani dintr-o localitate din raionul Orhei sunt bătuţi aproape zilnic cu o cruzime greu de imaginat, chiar de către propria mamă. Tatăl copiilor a filmat de mai multe ori scenele în care mama îi loveşte şi le vorbeşte urât. Probele video nu au fost însă suficiente pentru asistentul social şi pentru poliţiştii, care până acum nu au luat nicio măsură.

Copiii au rămas în custodia mamei după ce părinţii au divorţat. Totuşi, cei doi foşti soţi locuiau în aceeaşi casă. Toamna trecută, bărbatul a plecat într-o scurtă vacanţă în Ucraina, iar când s-a întors a aflat că are interdicţie de a se apropia de copii, fiind acuzat de violenţă în familie.

El susţine însă că nu şi-a bătut niciodată copii.

"Prima dată a început să agreseze copiii în urmă cu trei ani, zi de zi, tot mai tare şi mai tare. O dată i-a spars şi ochiul la copil, i-am făcut operaţie. O dată îl bătea cu mătura. Îi lăsa noaptea, putea să plece la unul noaptea la discotecă şi să vină beată dimineaţa acasă", a spus tatăl copiilor.

Imaginile video par să confirme spusele bărbatului.

"O să mai umbli cu picioarele răpănoase prin casă? Închide botul, nu rage. O să scrii de mâine frumos. Închide botul!".

Tatăl copiilor spune că a depus zeci de plângeri atât la Asistenţa Socială, cât şi la poliţie. Bărbatul mai declară că Procuratura din Orhei a refuzat să deschidă un dosar în acest caz din motiv că nu există elementele unei infracţiuni.

"Am depus vreo cinci plângeri la poiliţie. Mi s-a spus că într-un fel ea e dreaptă, că ea nu a făcut crimă în asta. Asistenţa socială spune că nu e nimic grav în asta şi judecata, Veronica Cupcea zice că nu vede niciun temei pentru asta şi Procuratura nu vede niciun temei. Am cheltuit vreo 50.000 de lei numai pe judecăţi. Am 25 de judecăţi de-acum. Vreau să se facă lumină în acest caz. Copiii mei merită copilărie, nu uciganie de asta", a mai spus tatăl copiilor.

Mama copiilor, asistentul social şi reprezentanţii instituţiilor de drept nu au comentat, deocamdată, acest caz.


Sursa: publika.md
Categorie: Stiri din Regiune | Vizualizări: 889 | Adăugat:17.Feb.2015, 17:22 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]

Intră în cont